sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

It's a good day to have a good day

Noniin ja viikko taas vierähti, joten pikainen kuvapainotteinen päivitys tähän väliin! Yliopiston lakko jatkuu, joten vieläkään ei olla päästy tentin tenttiä tekemään. Jos jotain noppia halutaan, ni se saattaa pikkuhiljaa muodostua ongelmaksi. Se tarkoittaa myös sitä, että lomamoodi jatkuu (varmaan Suomeen palaamiseen asti). Siinä puolestaan ei ole mitään vikaa, I love lomamoodi.

Yks päivä lähettiin käymään kahviviljelmillä paikassa nimeltä maison du café. Reitti paikkaan oli kyllä enemmän kuin mielenkiintoinen jyrkkien mutkien, korkeiden mäkien ja pienten teiden takia. Mutkissa luki, että soittakaa torvea. Meijän Pegasuksen äänitorvi on rikki, joten huudettiin kaikissa mutkissa sen sijaan. Hirmusen kätevää. Maisteltiin kahvia ja kahvipapuja ja kuljeskeltiin oppaan johdolla ihmettelemässä erinnäisiä kasveja. 

Vielä hauskempi osa päivästä alkoi tämän jälkeen, sillä ajoimme Basse-Terren ihan eteläkärkeen paikkaan nimeltä Pointe du Vieux Fort. Hypimme alas kalliolta useita tunteja putkeen, pelleilimme kameroilla ja nautimme auringosta aina sen laskuun asti. Good times!

Team Gwada

















Photobomb Hanna or photobomb Katri?











Jump jump
 















Koska meillä oli taas kerran vapaapäivä (mitä muitakaan päiviä täällä on), päätettiin tyttöjen kanssa lähteä vuoristossa sijaitsevaan eläinpuistoon Parc des Mamelles (suomeksi Utarepuisto). Papukaijoja, kilppareita, liskoja, mangusteja, apinoita, kissaeläimiä etc. Puistossa oli myös mahdollista kiipeillä muutaman kymmenen metrin korkeudessa riippusilloilla. Vaikka meillä olikin invalidi mukana matkassa, niin yks murtunut olkapää ei tän remmin tahtia hidasta! ;) Saatoimme pysähdellä mm. mangustien ja apinoiden luo pitkäksi toviksi, seurasimme niiden puuhastelua ja esitimme eläinten välistä keskustelua keskenämme. Mangusteilla oli kauhea parisuhderiita ja apinalla hirmuinen dagen efter. Voi sitä huonojen juttujen ja naurun määrää.... :D

Näin tiemme käy Utarepuistoon!

Oma ihana invaliidimme




Team shoes

Planeettamme suurimmat viholliset



Tuitui













Kukkuu missä pää?

Eipä täällä meitä paljon murtuneet olkapäät hidastele




HUOM: 2 ihmistä kerrallaan (eli 3), älä hypi (eli hypi), älä juokse (eli juokse)




Kaverit kivasti orrella jonossa

Päikkärit




Lällälläää







Utarepuiston jälkeen suuntasimme nyt uudemman kerran saute d'Acomat vesiputouksille, tällä kertaa GoProkin ladattuna. Söimme eväitä ja hypimme kallioilta veteen ja seurasimme muiden hyppytaidonnäytteitä. Joku paikallinen kiipesi hyyyyvin korkeaan puuhun ja hyppäsi sieltä alas. Aika hurjan näköistä touhua oli. Mukava päivä kaikin puolin :)







Eka kunnon kastautuminen aikoihin - voi sitä ilon määrää!




Perjantai oli pyhitetty Saksalaisen Au Pairin Sylvian "läksiäisille" eli hengailulle aupair perheen kotona, kun he itse olivat töissä. Talo on ihan super ja uima-allas vasta ihana onkin! Eli meillä ei ollut hätäpäivää. Mojitoa, huonoja juttuja, hulluttelua, naurua ja uimista. Aivan ihana päivä, vaikka olikin harmi jättää jäähyväiset, niin monia hyviä hetkiä on tullut Sylviankin kanssa vietettyä. Nyt on tyttö jo turvallisesti Saksassa hieman erilaisessa ilmastossa. Ilta meni perinteisesti markkinoilla.




Underwater sandwich!








Florian surfing on us








The bar is open!

Mojitooo




Nico excursions!









Muutoin ollaan oltu taas vähän beach partyissä, hengailtu rannalla, pelattu korttia ja kokkailtu yhdessä. Huomenna lähdetään tyttöjen kanssa Les Saints saarille ihan Guadeloupen rannikolle. Tarkoitus olisi viipyä kaksi päivää ja nukkua yö riippumatoissa biitsillä. Loppuviikosta toivotaan, että lakko ottais loppuakseen jos jokunen tenttikin saatais tehtyä ennen reissua. Ensi sunnuntaina kutsuu oikeastaan koko porukalla St. Maarten, it's gonna be legendary! Alla vielä muutamia sattumia viimeisiltä päiviltä. Palataan asiaan Les Saints kuvien kanssa... Mie alan pakkailemaan (laiskottaa)... 

Loppuun vielä viimeisenä, muttei vähäisempänä, oikea päivän piriste: Ju-Mai esittäytyy! Kiitos Maijun, oli tilanne mikä tahansa, ni kun tän videon katsoo, ni ei vaan voi olla nauramatta :D Niin tyhmä juttu, mut silti niin hauska!


Katto oli romahtanu ku oltiin poissa
Vähän heikkoo suoritusta meijän Pegasukselta
Kylhän tää näinkin pelittää
Puutarhatonttujen paluu!
Musiikkivideo - making of

THE Artist
Perusmeininkiä







1 kommentti: